Bruiloft

Een avond Linke Soep, wat kun je verwachten?

Opbouwen - Zo’n 2 uur van tevoren zijn wij bij de afgesproken locatie aanwezig om de apparatuur klaar te zetten.

Geluid- Wij passen ons geluid aan de zaal, jullie wensen en het publiek aan. Hiervoor gebruiken wij zowel in de zaal als op het podium professionele geluidsapparatuur.

Eerst rustig - Op de afgesproken tijd beginnen wij met wat rustige muziek. Familie/vrienden kunnen zo rustig bijpraten en het bruidspaar kan zonder al te veel achtergrondgeluid gefeliciteerd worden!

Openingsdans - Na zo’n half uur zullen we (als jullie dat willen) een openingsdans spelen en vanaf dat moment zal de dansvloer alleen maar voller worden. De openingsdans kunnen jullie zelf bepalen.

Opbouwen van de avond - Langzamerhand zullen we de avond verder ‘opbouwen’ en wordt het steeds gezelliger en swingender.

Lengte van de sets - Op een avond spelen wij 3 sets van ca. een uur, of 4 sets van ca. 45 minuten. Het aantal sets is afhankelijk van de andere activiteiten op de avond.

Pauze - Wij hebben pauzemuziek bij ons. In onze pauze kunnen natuurlijk ook ‘stukjes’, voordrachten etc. plaatsvinden. kabels voor b.v. het aansluiten van een laptop of Ipod zijn aanwezig. Ook kunt u gebruik maken van onze 4 microfoons.

Inspelen op het publiek - Als basis werken we met een programma als uitgangspunt, dat we enkele weken vooraf met jullie samenstellen. Zo weten wij precies wat jullie wel en liever niet willen horen. Omdat geen avond hetzelfde is, kunnen we tijdens het spelen wijzigingen aanbrengen in de volgorde van de nummers om zo in te spelen op het moment. De interactie met de mensen op de dansvloer en in de zaal vinden wij erg belangrijk en ook leuk!

Einde van de avond - Als ‘uitsmijter’ van de avond spelen met hulp van alle familie, vrienden en bekenden een prachtig afsluitnummer voor jullie. Zo sluiten we de avond op een mooie manier af. Als jullie dit liever niet op deze manier willen, dan kan het natuurlijk ook anders!

Verzoeknummers - Op jullie verzoek kunnen wij een nummer instuderen dat voor jullie een speciale betekenis heeft.

Openbare repetities - Vóór jullie ons boeken vinden wij het belangrijk dat we elkaar ontmoet hebben. Daarvoor organiseren wij regelmatig voorspeel-avonden in onze oefenruimte. Wij spelen dan een doorsnede uit het repertoire, zodat jullie een beeld kunnen vormen hoe we live klinken. Ook lichten wij onze werkwijze dan toe en is er gelegenheid voor het beantwoorden van vragen. Uiteraard kunnen jullie ons natuurlijk ook in actie zien en ons aanspreken bij onze openbare optredens.

Onze vergoeding - Voor informatie over onze vergoeding en beschikbaarheid op uw trouwdag kunt u een e-mail sturen naar info@linkesoep.nl. U ontvangt dan van ons een offerte op maat. (o.a. afhankelijk van reisafstand, duur van het optreden etc.)

Optie plaatsen - Na de eerste mailwisseling kunnen jullie een optie plaatsen zodat jullie de gelegenheid krijgen ons te komen bekijken/beluisteren. Zodoende kan de datum dan niet meer ‘weggekaapt’ worden door andere gegadigden.

Overeenkomst - Bij boeking maken wij een overeenkomst om de afspraken vast te leggen. Zo weten wij waar we moeten zijn, hoe lang we zullen spelen en weten jullie zeker dat wij op de afgesproken datum, tijd en locatie aanwezig zullen zijn. Wilt u ons via een boekingsbureau boeken, kan dat natuurlijk ook. Wij werken samen met een aantal gerenommeerde boekingskantoren door heel Nederland heen.

Een goed geslaagd feest!! - Voor de reacties van klanten mogen wij al onze klanten opgeven als referentie! Een betere reclame kunnen wij ons niet wensen!

Linke Soep: de coverband voor al uw feesten

Linke Soep is een ervaren coverband, die uw feest compleet maakt, of u nu een bedrijffeest of huwelijk viert, ons repertiore is voor alle feesten toerijkend